Comen

Comen, grunnlagt i 2002 i Shenzhen, Kina, er en produsent av medisinsk utstyr med FoU-kapasitet som betjener behovene til medisinske fagfolk. Ved å følge sluttbrukerfokuset er Comen forpliktet til å tilby verdens mest omfattende overvåkingsproduktlinje, verdens første NICU-løsning, verdens førsteklasses OR & ICU-løsning som ledes av begrepet “Spesialisert produkt, spesialisert bruk”. Comen slutter seg til de berømte ekspertene fra Kinas topp klasse-A tertiære sykehus for å oppnå samarbeid mellom sykehus, forskningsinstitutter og bedrifter, og gjør innovative ideer til produkter i tråd med brukernes forventninger. Frem til nå kommer 40% av Comens nesten 600 patenter fra samarbeid med sykehuseksperter.
FoU er kjernen i et høyteknologisk selskap. Comen FoU-senter består av 5 avdelinger: programvare, maskinvare, algoritmer, maskiner og industriell design. Det er over 700 FoU-ansatte, hvorav 65% har en mastergrad i biomedisin. Comen insisterer på å bruke mer enn 20% av sin årlige inntekt på FoU for å sikre raske produktlanseringer og kontinuerlig optimalisering av produktkvaliteten.

FoU-personell står for 33,3% av selskapets totale ansatte, og 80% av dem kommer fra ledende universiteter. Med utholdenhet har Comens produkter tjent mer enn 50 000 medisinske institusjoner og sosialtjenesteleverandører i 130 land, og betjener mer enn 300 millioner pasienter per år.

Viser alle 2 resultater

0