Om AVAMED.no

Avamed nettbutikk er en del av Avalon Medical AS som har levert kvalitetsprodukter til norske sykehus og helseinstutisjoner siden 1997. Vi leverer avansert medisinteknisk utstyr og kompetanse innen anestesi, intensiv, neonatal og akuttmedisin og har utelukkende valgt produkter som er eller har potensiale til å bli blant de ledende innen sitt område.

I 2022 lanserte Avalon Medical AS nettbutikken avamed.no. Her finner du alle våre produkter på nett. Vi har også gjort det enklere å handle fra oss, slik at også mindre helseforetal, private klinikker og kommunehelsetjenesten nå også kan handle enkelt og raskt hos oss. 

Men vi stopper ikke der. Nettbutikken er nå åpen for alle, også privatpersoner. Vi mener alle skal ha tilgang til våre produkter, samtidig som våre dedikerte og flinke medarbeidere fortsatt skal ta vare på våre eksisterende og trofaste kunder, store som små. Med et dedikert team av fagansvarlige tilbyr vi en skreddersydd kundeopplevelse, hvor kompetanse, utvalg og kvalitet møter en moderne kjøpsopplevelse.

Våre dyktige medarbeidere

Våre dyktige medarbeidere er selve ryggmargen i vår virksomhet. Med et team av dedikerte og flinke fagansvarlige, alle med erfaring fra ulike helseinstutisjoner, tilbyr vi markedets tryggeste innkjøpsopplevelse. Alle våre fagansvarlige har lang klinisk erfaring og lang innkjøpserfaring. Hos oss treffer du enkelt en medarbeider som kan gi deg råd og veiledning.  

På linken under finner du en liste på våre flinke fagansvarlige og kontaktinformasjon til resten av vårt dedikerte team. 

Vår historie

Avalon Medical AS ble stiftet i 1997. Selskapet har tilbudt kvalitetsvarer til det norske markedet i over 25 år. I 2021 ble selskapet kjøpt opp og i 2022 ble nettbutikken avamed.no lansert med alle selskapets produkter på nett. 

0